(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Boxing day - ilman nyrkkeilyäOllaan tapaninpäivässä menossa. Päivään on sisältynyt jo yksi elokuva - siinä mielessä erittäin merkittävä, että se oli sitten sadas elokuva tälle vuodelle... Toki muutenkin Brianin elämä on merkittävä. Ensimmäisen kerran näin sen Kannuksen vanhassa elokuvateatterissa (Kuva-Tupa) Veskun kanssa 70-luvun lopulla lähes yksityisesityksenä. Lopun laulu tehoaa aina vaan, samoin Pilatuksen puhevika...
Päivän lautapelinä oli Totta puhuen. Olipahan hyödyllistä tässä vaiheessa elämää saada tietää, mitä mieltä parin toinen puoli on esimerkiksi avantouinnista, syrjähypyistä, kasvonaamioista ja yleisurheilusta. Hauska pelituttavuus, myönnetään!

4 kommenttia:

 1. Pelit on mukavia, meillä pelataan paljon!
  Joo kyllä joulu jatkuu, mutta se hälinä ja touhu on kyllä ohi.
  Ihanaa hiljaista hetkeä vietetään ♥

  Kiitos kommentista blogissani ja mukavaa Tapania!

  VastaaPoista
 2. Hei tuo pelihän pitää saada, voipi olla oikein hyvä pelata miehen kanssa....;=)

  Kiva kun kävit kommentoimassa, blogisi nimi on niin hauska, että välillä kun täällä piipahtelen, niin se jää soimaan mieleeni...

  Oikein mukavaa loppuvuotta ja tulevaa vuotta 2011.

  VastaaPoista
 3. seijastiina: Minä olen ennen ollut hyvin laiska pelaamaan, mutta olen parantanut tapojani... Kiva, kun piipahdit ja tulehan toistekin!

  Tuija: Siinä mielessä myös hauska peli, ettei ns. noloja kysymyksiä taida olla, joten soveltuu useamman hengen peliksi hyvin. Olen iloinen, kun välillä aina piipahtelet!

  VastaaPoista
 4. Tulin toistekin ja taidan jäädäkin, jos sopii.
  sinä olet katsonut myös paljon leffoja, ne kiinnostaa minuakin, tosin kerään dvd:tä ja videoitakin vielä löytyy 300, luulen..
  Joululahjaksi ostin miehelle 2 leffaa.
  Tuo: Sisko tahtoisin jäädä ja uusi Narnia kiinnostaa, mutta ootan lun tulee kauppoihin.

  Mukavaa loppuvuotta :)

  VastaaPoista