(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

maanantai 22. maaliskuuta 2010

Uuden viikon alkaessa


Yllätin itsenikin siivoamalla tänään vaatehuonetta. Nyt on sitten kaikki tekstittömät ja tekstilliset t-paidat omissa koreissaan ja marimekot, nansot ja jackpotit viikattuina. Jne. Kassillisen verran poisannettavaakin löytyi. Hyvä minä!
Aamun aloitin kuitenkin paikkaamalla nimikkolähettiä. Hänellä kun olisi ollut kirjoitusvuoro paikallislehdessä, mutta oli ilmoittanut esteestä jo hyvissä ajoin ja minä sitten olen lupautunut olemaan hätävarana tarvittaessa. Eilen illalla jo mietin aihetta, mutta en keksinyt mitään. Yön yli nukkuminen on todettu poliitikassa hyväksi keinoksi, joten se toimi tässäkin. Aamulla ajatus oli kirkas (niin kirkas kuin se nyt meikäläisellä voi olla) ja teemakin löytyi saman tien. Ja ajatelkaa, ennen aamukahvin eliksiirivaikutusta!

Hain kirjastosta muutaman käsityölehden. Osaan nykyään jo lukea niitä vähän paremmin kuin ennen. Nurjat ja oikeat, langankierrot, sädekavennukset ym ovat arkipäivää. Kutkuttaisi kokeilla tehdä jotakin isompaa, mutta tarpeeksi helppoja ohjeita en ole vieläkään mistään bongannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti