(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Linda ja Tuomi


Eilen kuuntelin suurta vaalikeskustelua ja pelasin samalla pasianssia ja poolia. Olisi ollut mahdollista myös mennä katsomaan, mutta minulle riitti pelkät kuulohavainnot. Tosin kävin katsomassa sen, oliko Päivi Räsäsellä yhtä vahva meikki kuin yhdessä teeveehaastattelussa taannoin. Ei ollut.

Ostosreissumme venyi ja vanui, mutta yhtä sun toista saatiin hankittua. Uudet, ohuemmat peitteet otetaan viikonloppuna käyttöön. Keittiön siniseen hyllykköön pääsi pieni keltainen Kilta-purkki ja astiakaappiin hiekanvärinen Teema-muki. Yms.yms. Yhden tarjottimen bongasin ja tarjottimiahan ei ole koskaan liikaa... Eihän?

2 kommenttia:

  1. Minä katselin vaalikeskustelun, ei edes kudinta ollut, joten oli aikaa tehdä havaintoja. Joo, kyllä se aika muokkaa naamoja puheenjohtajiltakin. Muutamille jo vakoja tullut silmänurkkiin. Niin meillekin.

    Ihana kisuli pöydälläsi - ja tietysti tuo rubiininpunainen Marikulho! Ihgu!

    VastaaPoista
  2. Keramiikkakissa on paikkakunnan oman taiteilijan, Hanna Rohulan tuotantoa. Punaisen mariskoolin sain "eloonjäämislahjana" keväällä 2002 adoptiosiskoltani tai siis hyvältä ystävältäni, jonka olen adoptoinut itselleni siskoksi...

    VastaaPoista