(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

tiistai 4. toukokuuta 2010

Onko kukaan kysynyt koiralta?


Kävimme tänään Keuruulla ja kirpparilta löytyi kunnon räsymatto, viinicooleri, muutama vanha puutarhalehti ja pari pöytätablettia. Lahjatavaraliikkeessä kävin ihailemassa tavaroita, mutta en raaskinut ostaa mitään - ruokakaupasta sitten tein löydön eli ostin sieltä kauniin valkoisen lyhdyn kuistille... Valkoinen väri on ilman muuta must tänä keväänä ja kesänä; ainakin, jos sisustusaiheisiin kymmeniin blogeihin on uskominen. Seinät, lattiat, katot, kaapit, laatikot, korit, pikkutavarat vaan valkoisiksi, niin on trendikästä. Eri asia on vain sitten, että ne kymmenet ja sadat kodit ovat kaikki ihan samannäköisiä. - Säilytän mieluummin siniset ovenpielet, punaiset tyynyt, värikkäät pöytäliinat ja monen-eri-tyylin tavarat ja olen auttamattoman out ja epämuodikas.

Puhuttiin tulomatkalla autossa koirista ja niiden kirmaamisesta ilman hihnaa/talutinta/narua. Joku oli kirjoittanut koirien vapauden kaipuusta ja siitä, kuinka on väärin rajoittaa niiden elämää. Kaikki koirat kun kuulemma haluavat juosta. Rohkenen epäillä asiaa. Onko kukaan kysynyt koiralta, haluaako se juosta... Onko kukaan kysynyt? - minä vaan kysyn...

1 kommentti:

  1. No kyllä meidän karvalapsi juoksee ihan hihnassakin :) Koirapuistot ja mökit ovat vapaana pitämistä varten. Hyvin näinkin pärjää, me sekä Nipsu! Ihanaa kevään jatkoa sinulle!

    VastaaPoista