(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Kukkia


Eilen suuntasimme kulkumme hieman empivinä, mutta toiveikkana Puurusen Puutarhalle. Monena vuonna puutarhalta on tullut postin mukana mainos, mutta yhtä monta kertaa on siellä jäänyt käymättä. Mutta nyt mentiin ja ajettiin aika tarkkaan kaksikymmentä kilometriä, ohitettiin muutama hevonen, lentokentän kyltti (?) ja lopulta oltiin perillä. Ja kannatti! Monta isoa kasvihuonetta täynnä kauniita kukkia ja erittäin ystävälliset ihmiset kukkailemassa. Ostimme nyt siis vasta kesäkukat ja valintamme oli pari pelargoniaa, pari huovinkukkaa, lumihiutale ja mustasilmäsusanna.
Huovinkukat pääsivät isoon siniseen ruukkuun tammisaarelaismallisiin pikkukärryihin ja lumihiutale roikkuu amppelissa. Pelargoniat on rehellisissä vanhanaikaisissa saviruukuissa kuistilla ja mustasilmäsusanna vielä hakee paikkaansa, mutta on toistaiseksi vielä pergolassa sinisessä ruukussa.

Tänään oli taas multivilkas päivä virastossa. Kadonnut mies ei löytynyt, mutta selvisi, että hän ei ilmeisesti ollutkaan silloin 50-luvulla muuttanut tänne, vaan jonnekin aivan muualle. Oli sen verran oikein, että P-kirjaimella alkoi paikkakunta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti