(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

perjantai 8. tammikuuta 2010

Kevätkuva?


Nyt on jo uskottava, että kohti kevättä ollaan menossa... Tänään on aurinko paistanut valkoasuisten puiden takaa ja lävitse - ei ihme, jos puiden poskia kuumottaa!

Tänä vuonna aion nauttia entistä enemmän entistä pienemmistä asioista. Tämän päivän yksi nautinto oli hyvä lounas ja niinkin tavallinen ruoka kuin pinaattikeitto. Suomalaista superruokaa parhaimmillaan.

Puolukkasukkaparin ensimmäinen sukka valmistui illalla televisionkatselun ohella. Tulikin katsottua ensin Suurin pudottaja, sitten uuden sarjan (FlashForward) ensimmäinen jakso ja sitten häpeäkseni voin myöntää katsoneeni myös Martina&Esko: Vauvakuumetta -sekoilun ensimmäisen jakson.
Suurin pudottaja kulkee aika lailla samaa formaattia kuin ennenkin, mutta nyt oli huomattavissa jo alusta asti peliä, panettelua ja paheksuntaa.
FF:n alku vaikutti ensin sekavalta, jollakin mainostauolla annoin arvosanaksi kuutosen, mutta lopussa nostin jo seiskaan. Sarjaa tulee seurattua ehkä jatkossakin.
M&E:V oli sitten niin mahtava floppi, etten uskonut moista pääsevän eetteriin... Nyt uskon ja häpeän jopa teeveekanavan puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti