(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

torstai 29. heinäkuuta 2010

Keskipiste

Petäjävesi ja Keski-Suomi muutenkin on nyt muutaman päivän aikana maailmankaikkeuden keskipisteenä, kun sorateiden virtuoosit mennä viilettävät teitä urku auki. On se hienoa. Puskissa ihmiset katsovat, kun viuuuuh taas joku menee. - Kyseessä on vanha tuttu ilmiö pikkupoikien autoleikeistä eli mä ajan tällä autolla ainakin miljoona sekkaa kovempaa kuin sä, mulla on turpo, tää tulis täältä nyt ja ohittais se ja kaasuttais ja pääsis maaliin NYT ja olis eka ja paras!

Sain uuden läppärin tänään ja olen hyvin onnellinen siitä. Ja muutenkin. Jos joku jäi ihmettelemään muutama postaus sitten kirjoittamaani onnellisuuspäivityksen syytä, voin nyt paljastaa asian ja rauhoittaa joidenkin mieltä: rakastumisen kohde on edelleen sama hemmo, jonka kanssa olen kohta kolmekymmentä vuotta jo jakanut ilot ja itkut.

1 kommentti:

  1. Rallitunnelmissa täälläkin. Me taas olemme saarroksissa lauantaina, mihinkään ei voi lähteä kun tiet tukossa. Meillä miehet menossa katsomaan rallia lauantaina, itse taidan jättää väliin. Vauhdikasta viikonloppua!

    VastaaPoista