(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Touhua


Eilisestä tuli ihan tehokas touhupäivä, kun tyhjennettiin yksi vaatehuone - selviteltiin laatikoita, koreja ja kasoja Pentinkulmalla ja paljon lähti tavaraa poistoon. Roskarivillekin jonkinlainen säkki. Luulin, että pehmoeläimistä luopuminen on neiti Pitkäsäärelle vaikea paikka, mutta yllätyin positiivisesti. Säilytettäväksikin jäi kyllä vielä monta ja paljon lähti kiertoon, kun "ei ole mitään tunnesiteitä tähän ja tähän". Puurtamisen jälkeen ruoka ja lätyt maistuivat. Hyvä me!
Ilta meni kokoustaessa. Asioita ei ollut paljon, mutta aika isoja tällä kertaa. Iltamyöhällä poljin kotiin ja täällä oli kotiteatterissa menossa Takaikkuna. Sen jälkeen kuulemma vielä Psyko; siinä vaiheessa mies jo lähti seurakseni nukkumaan.
Aamukahvi on valmiina. Ei auta, työ kutsuu...

5 kommenttia:

 1. Voi, tuo touhuvaihde täytyisi täälläkin saada päälle...komerot ovat taas saaneet rauhassa täyttyä niin monesta turhasta...Pehmojen valtakunnassa täälläkin lisääntymisvauhti ollut huikea:) Pikkuiset jo niistä luopuisivatkin suurimmasta osasta, vaan äidin sydäntä raastaa....

  Jaksuja työpäivääsi!

  VastaaPoista
 2. Kokouksestanne jäi herkullista mehua, jota kelpaa hellepäivänä lurppia työn lomassa, kiitos! (Jostain syystä epäilen sinua sen tekijäksi)

  Heli

  VastaaPoista
 3. tinttarus: Meillä on pehmojen valtakunta ollut juuri tuolla vaatehuoneessa vuosikausia. Nykyään meillä on olkkarissa ihan meidän ostamia pehmoja kuten mm. Otto Iso-Pukero ja Valle. Työhuoneessani majailee Herra Boa. Touhuvaihde on välillä hyväksi!

  Heli: Nyt epäilit väärää, se oli PäiviK, joka toi mehut! :)

  VastaaPoista
 4. Auts, pieleen meni. Lämmin ajatus siirtyy Kirrintielle!

  Heli

  VastaaPoista