(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

torstai 18. elokuuta 2011

Monessa roolissa
Keskiviikkona oli yhtä sun toista touhua. Virastopäivä oli semivilkas aamusta ja aamupäivästä. Klo 14 suljin putiikin ja lähdin hakemaan pankista pankkisiirtolomakkeita ja kaupasta booliaineksia. Yhteisten kahvien jälkeen tein boolin, kiikutin sen kahvila Freesiin, otin kopioita nuoteista, kävin vanhassa kirkossa vihkiharjoituksessa, vaihdoin vaatteet ja lähdin kahvila Freesiin järjestelemään illan tilaisuutta.
Tilaisuus oli Petäjävesi-Seuran järjestämä ja olen ollut ko. seuran sihteeri reilut viisitoista vuotta. Seura julkisti eilen kuvateoksen Karhunahtaalta Karikkoselälle ja oli siis aihetta booliin, kahviin ja rupatteluun. Kirjapinot hupenivat lupaavasti ja kirjaa on saatavana Osuuspankista, Heinähatusta ja huomisesta lähtien myös kirkkoherranvirastosta. Suosittelen lahjakirjaksi niille, joilla on petäjävetisiä juuria enemmän ja vähemmän...

Vastapainoksi tänään on täysin valkoinen sivu kalenterissa. Saan olla koko päivän kotona aikatauluitta, utan tidtabeller. Se on eilisen jälkeen ja ennen huomista suorastaan ylellistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti