lauantai 6. elokuuta 2011
Silikonia ja maitosuklaata
Eilen iltapäivällä käytiin kirjastossa, sitten mentiin kahville paikkakunnan uuteen kahvilaan, jossa ei ollakaan aiemmin ehditty käydä. Marjaleivokset maistuivat tosi hyviltä, namskis! Seuraavaksi hain kaupasta mozzarellaa, leipäjuustoa, kylmäsavulohta, maitosuklaata, täysjyväpaahtoleipää, herkkujogurttia ja suolakurkkuja. Sitten aloitin ruuanlaiton, johon en kuitenkaan käyttänyt mitään edellä mainituista... :)
Iltaruokana oli kesäkurpitsasta ja tomaatista tehtyä moussakaa. (Lainasin kirjastosta reseptikirjan, mutta sävelsin kuitenkin ohjeen ilman kirjaa.) Itketin kesäkurpitsaviipaleita tovin (kertomalla niille surullisia asioita eikun suolaamalla) ja sitten rakentelin niistä, juustokastikkeesta ja tomaattiviipaleista oivan paistoksen. Uunissa annoin olla pitkään ensin ilman kantta ja lopun aikaa kannen kanssa. - Tuon kannen kanssa minulla on viha-rakkaussuhde, kun toisaalta inhoan silikonia materiaalina ja sitten toisaalta se on hyvin kätevä ja melko ainutlaatuinen. - Ruoka oli todella hyvää ja salaatti ja valkoviini täydensivät illan ateriaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tosi herkulliselta kuulosti kauppalistasi,
VastaaPoistasekä tuo kesäkurpitsa paistos...namia!
Silikoniset patakintaat ovat myös
käytännölliset.
sirpa: Ostosreissuni oli kaiken lisäksi sellainen mielleyhtymiä/mielitekoja, joten herkullista pitikin olla... Nyt on maisteltu jo paahtoleipää, leipäjuustoa ja suolakurkkuja.
VastaaPoistaKäytännölliset, varmasti. En vaan oikein ole ilahtunut tuosta materiaalista...