perjantai 12. elokuuta 2011
Paikalla ja läsnä
Eilen oli mukava vapaapäivä, joka suuntautui Jyväskylään. Vietiin kirpparille poptoimittajan vanhoja mattoja ja täkkejä ja sitten kierreltiin parilla kirpparilla ja kaupoissa muutenkin. Kiireetöntä, eikä käämit palanut ollenkaan kummaltakaan. (Ei sillä, että asiaa pitäisi mitenkään erikoisesti mainita tai korostaa, mutta tulipa kirjoitettua.)
Iltapäivällä tein kotona sitten kesäkurpitsasta taas ruokaa. Se kun on niin satoisalla tuulella, että piti kehitellä uusi resepti. Siis: kesäkurpitsa viipaleiksi ja niitä yksi kerros uunivuokaan. Päälle pari viipaletta fetajuustoa, sitten kastike (haudutin pannulla rypsiöljyssä sipulia, lisäsin tummaa soijarouhetta, vettä, soijakastiketta, voita - ja annoin taas hautua pitkän aikaa), taas kerros kesäkurpitsaa, fetajuustoa, kastiketta jne. Viimeinen kerros tuli vain kesäkurpitsaa ja sitten käytinkin jo lievää väkivaltaa painellessani viipaleita vuokaan, sillä tilan kanssa alkoi olla ongelmia. - Uunissa vuokaruoka oli sitten varmaankin toista tuntia kannen alla ja hyvää oli.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kuulostaa herkulliselta!!terveisin romulyyli-riitta.
VastaaPoistaKuulostaa ja todella oli herkullista - vielä tänäänkin mikrotettuna työpaikkaruokana...
VastaaPoista