(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

maanantai 12. huhtikuuta 2010

Julia, Julius


Sain eilen jämäsukat valmiiksi. Sukkakakkonen valmistui siinä X-Factoria katsoessa ja Helppoa elämää odottaessa. Kuin huomaamatta. Sohvannurkassa kun on jo tottunut kutomaan aina jotakin.

Eilen tehtiin kävelylenkki ja nautittiin siitä, että lenkkareilla on kevyt kävellä! Nähtiin kaksi kurkea yhdellä pellolla ja sitten vielä loppumatkasta kaksi joutsenta taivaalla. Ja mies siteerasi elokuvaa ´Sydän karrella´: "Jos haluat yksiavioisuutta, niin nai joutsen."

Minulla ei ollut eilen kokkausvuoroa (eikä leipomis-) ja katsoin toisen kokatessa kolmannen elokuvan samaa sarjaa. Nyt on sitten nähty myös, kuinka Niskavuori taistelee. Elsa Turakainen tekee ihastuttavan karun ja suoraselkäisen roolin esittäessään Loviisa Niskavuorta. Tai oikeastaan hän ON Loviisa Niskavuori. Jopa itse Tauno Palo jää tuossa elokuvassa varjoon - joka tietysti sopiikin, kun hänen roolihenkilönsä on meijerska Malviina Mattilan ja Juhani Niskavuoren poika. - Siitä maailmasta irrottauduin sitten syömään tosi hyviä punajuuriröstejä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti