(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

tiistai 24. elokuuta 2010

Neljä kuukautta jouluun


Päivämäärillä ja numeroilla on tietty tehonsa. Mielestäni joka kuukauden 24. päivä tuo mieleen jouluaaton ja usein laskenkin välimatkan siihen. Nyt on siis neljän kuukauden matka edessäpäin ja kahdeksan kuukautta takanapäin.

Eilen illalla päättyi Kotikatsomon iki-ihana Seitsemän ja se osoitti taas kerran sen, että isoraha tuo mukanaan hitusen onnea, mutta vastaavasti kahmalokaupalla ongelmia. Sarjan yksitoista jaksoa olivat täydellisiä, mutta tämä kahdestoista nyt oli se, jossa kaikki langat piti saada kudottua yhteen keinolla millä hyvänsä. En muutenkaan ole ollut 10 kuukautta myöhemmin -tehokeinon ystävä koskaan, joten en nytkään. Muttamutta: yksitoista tusinasta on loistosuoritus!

Unohdin varmaan aktuellina aikana antaa isojen saippuakuplien reseptin... Sekoitetaan 6 osaa vettä, 3 osaa tiskiainetta ja 1 osa siirappia astiaan. Väännetään rautalangasta isot saippuakuplien tekovälineet (kuin isot suurennuslasit ilman lasia) ja ei muuta kuin puhaltelemaan! - Yhtenä kauniina päivänä tein puoli annosta ja kyllä meillä oli h-a-u-s-k-a-a!

2 kommenttia:

  1. Kiitos tuosta isojen kuplien ohjeesta, olen joskus aiemmin sitä kokeillut, mutta nuo suhteet oli hiukan hukassa. Nyt sitten saan sitä tehdyksi.

    Voih.. pian saa alkaa valmistelemaan joulun lahjoja ja ihan muutaman kuukauden kuluttua voi jo kuunnella joulumusiikkia. Niin ihanaa..

    VastaaPoista
  2. Taisi olla Strömsön sivuilta tuo ohje...
    Kynttilöitä, jouluvalmisteluja - aah, mutta ei ihan vielä, eihän?!

    VastaaPoista