(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

perjantai 1. lokakuuta 2010

Lokakuun eka


Tänä aamuna radiossa kyllä puhuttiin puuta heinää! Oli tehty tutkimus, jonka mukaan kaikkein innokkaimmin mainospostia odottavat yli viisikymmenvuotiaat perheelliset kansalaiset. Ja höpöhöpö. Emme odota, vaan mainokset yms siirtyvät saman tien paperinkeräykseen. Postimyyntikuvastoja säilytetään sen aikaa, kun ne ovat voimassa ja sen jälkeen niilläkin on sama kohtalo.
Meille tulee lehtiä aika paljon ja siksi ilahduin joku vuosi sitten, kun yhtäkkiä postilaatikkojen rinnalle ilmestyi paperinkeräyslaatikko kokoa L tai XL. Eipähän tarvitse nyt kuljetella luettuja lehtiä kovin kauas. Laatikko tuli tilaamatta, joten voisimme kutsua sitä Anneliksi...

Hyvää lokakuuta, pakkasella tai ilman!

1 kommentti:

  1. Täydellistä puuta heinää, kyllä! Minä -viiskymppinen ja perheellinen- kiroan päivittäin postin vai Itellako nykyisin pitää sanoa. Miten saisi maksetut mainokset pysymään poissa laatikostamme, sitä olen miettinyt. Ei se mitään auta, jos laatikon päällä ilmoittaa, että 'ei ilmaisjakelua eikä mainoksia, kiitos'. Kyllä on maailma mallillaan, kun suoraan roskiin meneviä mainoksia on enemmän kuin varsinaista oikeaa postia.

    VastaaPoista