(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

tiistai 19. lokakuuta 2010

VapaallaVapaapäivä on tosi hyvä keksintö aina silloin tällöin ja tänään varsinkin se tuntui luksukselta... Nukuin pitkään, join ison mukillisen mustaa kahvia ja vietin aikaa sosiaalisen median parissa, kunnes päätin tehdä jotakin hyödyllistä.
Keittiön kaapeissa on aina jotakin järjesteltävää ja puuhailtavaa. Tiskikaapin yläkaappiin oli kasautunut epämääräisiin pinoihin pakastusrasioita, purkinkansia, muovipulloja ja muuta sesonkitavaraa. Tyhjensin kaapin, pinosin purkit järjestelmällisesti, heitin pois muutaman perstuneen muovipullon ja rikkinäisen kannen, kasasin muovikoriin varastoon menevää tavaraa ja olin tyytyväinen lopputulokseen.
Sitten iskin silmäni astiakaapin alahyllyyn, jossa Teemat, Killat, KoKot ja arabiamukit asustavat. Taas tyhjensin hyllyn ja järjestelin astiat hieman tehokkaammin. Mitään en poistanut, mutta tilaa ikään kuin tuli lisää. Siisti hylly, hyvä mieli.

2 kommenttia:

  1. Vastaus kuvaasi:
    Kyllä jonkinlaisia elonmerkkejä voi olla havaittavissa, mutten kuitenkaan suosittele keskustelemaan kanssani ennen kahvia. :D

    VastaaPoista
  2. Täällä vähän samat pössikset aamutuimaan...

    VastaaPoista