(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

tiistai 1. helmikuuta 2011

Kohta on kevät!


Omassa mutu-kalenterissani nyt alkoi viimeinen talvikuukausi. Maaliskuun lasken jo kevääksi. Kaiken lisäksi helmikuu on kuukausista lyhin - vain neljän viikon huippaus. Tiedän toki, että varmaankin tulee lisää lunta ja pakkasta ja vaikkamitä, mutta viimeinen mikä viimeinen!
Kuluneen talven aikana olen mielenkiinnolla lukenut Kotimaa24 -foorumia, jossa blogataan kaikesta maan ja taivaan välillä. Saadaan näppylöitä milloin mistäkin asiasta ja asetetaan boikottiin ketä piispoja milloinkin. Aina välillä keskustelun laineet käyvät niin myrskyisinä, että irl oltaisiin jo rinnuksissa kiinni - silloin joko blogisti poistaa kommentteja tai sitten ylläpito puuttuu asiaan. Nuhdellen, toruen tai skipaten.

2 kommenttia:

  1. Olispa mahtavaa, jos sinäkin rupeaisit bloggaamaan Kotimaassa kirkollisista aiheista. Edes silloin tällöin. Ainakin minä lukisin mielelläni enemmänkin tuumauksiasi.

    VastaaPoista
  2. Anna: Taidan kyllä tyytyä siellä lukijaksi ja satunnaiseksi kommentoijaksi... Tämä blogi tuntuu enemmän omalta jutulta. Kiitos kuitenkin!

    VastaaPoista