(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

perjantai 25. helmikuuta 2011

Talvi- ja kevätmieli


"Mikä sää Mattina, sitä ilma heinäkuussa." Tuollaisen viisauden bongasin jostakin. Eilen ainakin täällä oli kova pakkanen, joten heinäkuuksi voi olla luvassa hellettä. Onhan niitä kaikenlaisia muitakin sanontoja, kuten se, että puolet talven lumista on satanut Matinpäivään mennessä. Sitä nyt ei enää usko naurismaan aidatkaan, joten sori vaan Vilkuna... Eilen oli kuitenkin ensimmäinen kevätpäivä!

Teimme eilen pienimuotoisen retken. Retkeen kuului haalarit ja iloista talvimieltä, termokset ja tuoretta pullaa. Menimme lumilinnaan juomaan päiväkahvia ja -kaakaota ja syömään miehen leipomia korvapuusteja. Hauska tuokio, jolle suunnittelimme jo saman tien uusintaa ja variaatioita...

3 kommenttia:

 1. Minunkin äidilläni on aina silloin tällöin tapana sanoa joku vanha sananlasku, minkä hän on kuullut taas joskus oman äitinsä suusta, ne on ihan mukavia ja hauskoja ja tuohon Matin päivän juttuu HALUAN uskoa...;)
  Ihanan keväisiä päiviä on ollutkin...onneksi ne pakkastet ovat ehkäpä nyt taakse jäänyttä...
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Minkäs viherkasvin lehdestä tässä on kuva?Onko "pahapoika" joka ruittailee siemeniä ympäri kämppää?Kun meillä tuon näkösiä on ja en oikeen tiedä nimeä.

  VastaaPoista
 3. Kyseessä on nukkatyräkki, joka todellakin ampuu siemeniä ympäriinsä... Pahapoika oli minulle outo nimi. Vaeltavaksi juutalaiseksi sitä kuulemma myös kutsutaan.

  VastaaPoista