(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Kaikki tällainen kiinnostaa


Eilen tuli pestyä pyykkiä UPOuudella koneella ja oltua siihen hyvin tyytyväinen. Leivoin pellillisen voisilmäpullia, kokkasin lounaaksi vuohenputkimunakasta peruna-ja kylmäsavulohitäytteellä ja päivälliseksi uuniperunoita kylmäsavulohi-sipuli-paprika-partaäijätäytteellä. Huushollauksen lisäksi ehdin myös kutoa sivarisukkaa ja käydä kirjastossa hakemassa kassillisen verran kaikenlaista kiinnostavaa luettavaa aina villivihanneksista sisustusideoihin asti. (Tuon verhotankoidean olin toteuttanut jo aikaisemmin.)

Tänään oli ensimmäinen uuden Nokian herätys ja tyyli oli paljon dramaattisempi kuin ennen. Ehkäpä totun siihen tai sitten etsin jonkin muun vaihtoehdon. - Ja tänään onnittelen hyvää ystävääni, jolla on syntymäpäivä. Lenseitä kevättuulia Koivukoloon!

4 kommenttia:

  1. Ole hyvä vaan ja tervetuloa sitten viiden vuoden kuluttua! Tai tietysti jo aikaisemminkin monen monta kertaa, mutta tiedät...

    VastaaPoista
  2. Mahtava verhotankoidea, tuostahan voi ideoida mitä vaan! Ja kirjastot on huippu juttu, joskus siellä innostuu. Kerää kasottain katseltavaa ja luettavaa.... Mukavia toukokuun loppupäiviä. Ja kiitos vielä tunnustuksesta :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä Mieli: Kirpparilta löysin kerran tuon pienen suloisen raastimen. Isompia olen käyttänyt lyhtyinä, mutta tuo oli kuin omiaan koristamaan tylsää verhotankoa... - Blogiasi on kiva käydä kurkkimassa!

    VastaaPoista