(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

lauantai 21. toukokuuta 2011

Kuninkaankadulla ja muuallakinAiottu visiitti muodostuikin kaksiöiseksi, kun minua niin kovasti pyydettiin viipymään. Kaiken lisäksi kaikki pyytäjät vaikuttivat vilpittömiltä...
Tampereella katsastettiin kaksi salaattipaikkaa. Raxissa söin kuopuksen kanssa torstaina salattilounaan ja Villisiassa esikoisen kanssa perjantaina salaattilounaan. Lounaiden hinnassa oli euron ero. Raxissa tuli iso miinus siitä, että lattia oli kivilattia ja pöytienpyyhkijä laittoi aika kovaäänisesti tuolit paikalleen - kraapskraaps, kriikkriik! Villisiassa taas miinus tuli karvaisista istuimista. Ai että miten ruoka sitten? Molemmissa yhtä hyvää ja ravitsevaa ja nälänpitävää.

Eilen kaupungissa oli Museoiden yö ja kierrettiin ryhmälipulla (meitä oli neljä ja meitä olisi voinut olla viisi samaan hintaan) seuraavat paikat:
- Amurin työläismuseokortteli
- Tampereen Taidemuseon Onko totta? -näyttely
- TR1 Taidehallin Valehtelijoiden klubi
- Metson Muumilaakson Toven tuokio
- Lenin-museo
... ja ajettiin myös legendaarisella museobussilla (vuosimallia -57).
Tosi kiva ja erikoinen ja tapahtumia täynnä oleva ilta!

(Tavallaan jatkumoa vielä sen verran, että tänään aseman R-kioskin jonossa edessäni seisoi Jan Erola, Punatähdet -yhtyeen Aatos Punanen. Punatähdet oli esiintynyt eilen illalla johonkin aikaan Lenin-museossa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti