(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Kesäpäivittelyä


Torstaihin kuului käynti pihakirppiksellä heti aamukymmeneltä - tein hyviä löytöjä, kuten mm. pöytäliinan joulua varten. Sitten puolenpäivän aikaan poljin vanhaan kirkkoon harjoittelemaan lauantaisen hääviulistin kanssa, joka yllätti. Sanni sai viulun soimaan ja laulamaan, joten yhteissoitto oli helppoa. Hieno juttu!
Loppupäivään kuului laiskottelua, pienet päikkärit olkkarin sohvalla, lueskelua. Vastapainoksi kyllä siivosin keittiön kuivakaapit, kun saatiin Kuninkaankadulta yhtäsuntoistajauhonyssäkkää mukaamme ja ne piti laittaa muiden joukkoon. Iltakymmeneltä olin homman tehnyt, laitoin tiskikoneen päälle, vein roskapussin ulos, kävin pulahtamassa ja sitten vielä luin pitkän aikaa. Olin siis yksin kotona ja aikomuksena oli tietysti mennä Kettulaan yöksi, mutta kuinka sitten kävikään... Jäinkin sisälle, kun nukkumaanmeno siirtyi ja siirtyi ja tuli pimeä jajaja. Aika arkajalka, tunnustan.

4 kommenttia:

 1. Tiedä vaikka oltais nähtykin toisemme,
  ainakin lähellä oltiin.
  Kuulin kyllä soittoasi, kun siinä eteisessä
  odottelimme kirkkoon pääsyä.

  Aurinkoista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Tarkoituksesta huolimatta en Suomen reissulla yhdellekään kirppikselle joutanut, mutta joulupöytäliina sentään lähti matkaan MIEHENI (!!!) valitsemana.

  Voih - kukahan saisi meidän kaapit järjestykseen.

  Iloa ja valoa täältä harmaan sateiselta saarelta toivottelen!

  VastaaPoista
 3. Joulu lähestyy..ihan kiva kesälläkin muistella ja varautua jouluun! Hauskaa viikonloppua! toivottaa romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 4. sirpa: Läheltä piti!

  Heljä: Minulla on agendana kaapit järjestykseen pikku hiljaa eli ei liian isoa urakkaa kerrallaan... Iloa ja valoa teillekin!

  Riitta Sinikka: Joulupöytäliinan bongasin ihan sattumalta ja ei se tavallaan ole edes ihan jouluinenkaan, mutta on punainen. Viikonloppua!

  VastaaPoista