Tällä viikolla on erikoismakrohaaste ja aiheena
MAKU
HUOM! Sama MAKU tulisi löytyä nyt sekä sisältä, että ulkoa.(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)
Tällä viikolla on erikoismakrohaaste ja aiheena
MAKU
HUOM! Sama MAKU tulisi löytyä nyt sekä sisältä, että ulkoa.
Kivat kuvat
VastaaPoistaKyllä kelpais tuo suklaa.Alimassa on väri ainakin pirteä...
VastaaPoistaOnko tuo steviasuklaata?
VastaaPoistaHerkullisia kuvia.
VastaaPoistaSteviaa olen joskus maistanut koristeena jälkiruuan päällä.
Jäänyt kyllä vieraammaksi mauksi.
Suklaata, kyllä kiitos.
VastaaPoistaStevia on ihan outo juttu minulle.
Tellu: Kiitos!
VastaaPoistaRaija: Suklaa oli/on tosi hyvää.
pappilan mummo: Ei ole steviasuklaata, on petäjävetistä käsintehtyä krokanttisuklaata. Näissä kahdessa kuvassa yhteistä on makeus.
Liplatus: Kiitos! Steviaa voi silputa vaikka marjarahkaan tuomaan lisää makeutta.
sirpa: Ostin tuon steviataimen alkukesällä Kodin Terrasta ja hyvin on kasvanut pergolassa. Suosittelen kokeilemaan! (Kiva, kun liityit lukijaksi!)
Ajattelin, että tarjoat minttusuklaata! Taas taitaa jäädä kaloreita uumenille :)
VastaaPoistaSuklaata kiitos tänne, nams!!!
VastaaPoistaJännä idea. Makea on maku molemmissa, vaikkei tulekaan samasta lähteestä.
VastaaPoista