(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

torstai 21. heinäkuuta 2011

Viikon keski


Keskiviikko oli pyykkipäivä - kolme koneellista liehui naruilla. Kaksi kuivasi kokonaan, kolmas jäi vielä naruille ja taisi kastua viime yön sateissa, joten pääsee sisälle rangaistukseksi.
Keskiviikko oli lukupäivä - Pirjo Rissasen Äitienpäivä tuli luettua loppuun. Totesin, että sen lukeminen sujuu paremmin Laurilassa kuin Kettulassa. Kettulan kirjaksi pääsi nyt Siri Husvedtin Kesä ilman miehiä. Sivulle 18 jo melkein nukahdin ja luovutin siltä illalta.
Keskiviikko oli kirjastopäivä - lueskelin hyviä lehtiä (Avotakka, Kotilääkäri) ja lainasin vinon pinon käsityökirjoja. Oli isoilla puikolla kutomista ja oli englanniksi kutomista ja muuta. Selasin ne kotona läpi ja totesin, että kyllä helpot sukat ja kaulahuivit ja pipot on minun juttuni...
Keskiviikko oli ruokapäivä - lounas syötiin pergolassa ja päivällinen Sinisen Päivänvarjon Ravintolassa, päiväkahvit juotiin Sinisen Päivänvarjon Kahvilassa ja iltapala (vihreä tee ja paprikasipulipiirakka) juotiin olkkarissa. Ai niin, aamupala syötiin keittiössä.

Mitä sitten torstaista tulee, onkin vielä ihan arvoitus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti