(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Tavarataivasta?


Maanantaina ajelimme Tampereelle. Päivää kulutettiin pakkaamalla tavaroita, laittamalla kirpparilaatikoihin tavaroita, laittamalla jätesäkkiin roskia, hikoilemalla kuin possut, kertomalla vitsejä (onnistuneita ja epä) ja juomalla litrakaupalla. Illan aherruksen kruunasi retki Pyynikin Näkötornille. Kahvilan munkithan ovat maan- ja maailmankuuluja ja hyviä olivat... Istuskeltiin pihalla pitempäänkin pöydän ääressä ja sitten vielä käytiin katselemassa näköalapaikalla komeita maisemia. Mukava ilta viidestään.
Tänä aamuna herättiin viimeistä kertaa Kuninkaankadulla. Tällä haavaa, sillä eihän elämästä koskaan tiedä. Päivä kului samoissa merkeissä kuin eilenkin. Iltapäivällä pakattiin Roomster täyteen ja lähdettiin kaksistaan kohti Keski-Suomea.
Toivotamme positiivista mieltä, pitkää pinnaa, paljon pusuja ja halauksia varsinaiselle muuttopäivälle... Ihanaa, kun pääsette omaan yhteiseen kotiin!

2 kommenttia:

  1. Arvaappas vaan monetko liikuntatunnit tämä mammeli nuorena käveli/hölkkäsi pyynikin rinteillä? :)Täytyisi käydä verestämässä vanhoja muistoja joskus...nykyään menee liikunta tuohon munkinsyöntiin;)

    VastaaPoista
  2. MaMMeli: Pyynikin rinteet vaikuttavat aika haastavilta... Hieno paikka!

    VastaaPoista