(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Huumori

Huumori on viestinnän muoto, jonka tarkoitus on tehdä ihmisiä iloisiksi, naurattaa ja purkaa jännitystä. Sana "huumori" on lähtöisin antiikin Kreikasta. Antiikin lääketieteen erään teorian mukaan neljän ruumiinnesteen (huumorin) tuli olla terveellä ihmisellä tasapainossa. Ruuminnesteet olivat keltainen sappi, musta sappi, lymfa ja veri. (Wikipedia)

Jotkut sanovat, että minulla on aika erikoinen huumorintaju. Näillä jotkuilla en tarkoita mitään tiettyä ihmisryhmää, kunhan vaan ovat ne jotkut. Rakastan Fingerporin oivaltavia sarjakuvia, pidän makaabereistakin vitseistä ja tunnustan nauravani mielelläni Duudsonien kohellukselle. (Tämän uskaltauduin paljastamaan kaiken uhalla...)
Ilman huumoria olisi elämä kuivempaa. Toisia naurattavat eri asiat kuin toisia. Onneksi työyhteisöön on sattunut myös ihmisiä, joiden kanssa onnistuu nauraminenkin. Jopa sakastissa.

Tämän kuvan teksti voisi olla ´Melkein humalassa´.

1 kommentti:

  1. Duudsoneista tykkäävälle voin suositella viva la bamia, jack asseja (leffoja) ja wild boyseja (sarja). Tosin nämä on ehkä räävittömämpiä kun duudsonit ;)

    VastaaPoista