(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

perjantai 23. lokakuuta 2009

Pukeudu pinkkiin!


Tänään haastetaan pukeutumaan pinkkiin ja lahjoittamaan rahaa rintasyöpätutkimukseen. Minäkin olen noudattanut jo sitä pukeutumishaastetta ja äsken kävin tekemässä tilisiirron Syöpäsäätiön tilille. Ensin aioin tilata Roosa Nauha-tuotteita, mutta sitten ajattelin, etten nyt tarvitse auttamisesta mitään vastinetta. Hyvä mieli riittää.

Talo on lämmin ja hiljainen. Äsken katsoin ohjelmaa, jossa jälleen kerran yksi lapsi syntyi maailmaan. (Vauva tulossa, Nelonen) Tällä kerralla synnytyksessä ei ollut mukana koko sukua eikä isällä ollut lippalakkia päässä. Suomessahan keskustellaan paljon nuorten pipokulttuurista, mutta en usko nuoren isän pääsevän täällä synnytykseen pipopäisenä...

Ennen töihinlähtöä (yksi kappelointi) on viisasta lämmittää eilistä kasviskeittoa. Siitä tuli hyvää, vaikka itse sanon. Perunaa ja porkkanaa isona raasteena+soijarouhetta+sipulia+kasvislientä ja mausteeksi oman maan lipstikkaa ja persiljaa. Liisa-äidin reseptiä mukailin sen verran, että käytin soijarouhetta, en jauhelihaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti