(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

tiistai 20. lokakuuta 2009

Voimaa ja valtaaEilisilta kului töllöttimen ääressä varsin perusteellisesti ja kiitos lyhyiden körttiseurojen ehdimme saunoakin ennen sohvailua. (Seuroissa oli vähän enemmän kuin kaksi tai kolme.)
Illan ohjelmat kertoivat naisten voimasta, vallasta, vallattomuudesta, voimattomuudesta ja jotenkin aika monesta miehestä jäi aika vaisu vaikutelma.
Diilissä kynnet on hiottu jo aika lailla taistelukuntoon. Ajattelin katsoessani, että koskaan ei pitäisi sanoa ´ei koskaan tarvitse enää olla samassa joukkueessa´jne. Tilanteet kun saattavat keikahtaa niin helposti ihan miten vaan ja jokainen kilpailutehtävä on kuitenkin oma juttunsa.
Pääministeri sitten yllätti. Ehkä tuollaista todellakin on vallan sisällä, ytimessä. Raadollista ja samalla koukuttavaa. Suhtauduin vähän skeptisesti etukäteen, mutta elokuva oli hyvin toteutettu. Nautin myös musiikista, joka mollivoittoisena kuljetti läpi elokuvan. Musiikin muuttuminen duurin ilotulitukseksi oli sitten myös pahuuden riemuvoittoa uutisdokumenttiklippeinä.

Monenlaista mietittävää oli siis ennen unen tuloa. Kuopuksen aikanaan esittämää kysymystä muuttaen: Onko kivaa olla nainen? Onko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti