(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Ei tuomita -

viedään hourujen hoitoon. (Tämä liittyy tarinaan, jota kuulin hyvin usein kotikotona. Oli ollut aviovaimo Matilda Kortteinen, joka oli miestään lyönyt kirveellä ja joutunut siitä oikeuden eteen ja tuomio oli ollut tuo. Tarina osattiin kertoa sanasta sanaan, kun se kuultiin niin monta kertaa...)

Tuomiosunnuntain ehdottomasti paras virsi on 160, joka on kaunis ja koruton, vaikka teksti on aika riipaiseva. Tänä vuonna en itse ollut työvuorossa, mutta mieluusti kaipaan tuomiosunnuntain messuun karuutta. Aikanaan yhden työkaverin kanssa suunnittelimme jopa savutehosteita kuvastamaan päivän tehoa. (Terveisiä vaan Lontooseen!)

Eli tämän päivän teema on kenen joukoissa seisot - lampaiden vai vuohien? Itse en haluaisi olla lammasmainen lammas, joka on niin laumaeläin, että menee sinne minne muutkin, eikä pane vastaan. Tai niin no, jos lammas, niin sitten ainakin olen mieluummin pässi.

Tämä on kahdessadas (200.) postaus. GA:n mukaan lukijoita on aika mukava joukko - osa varmaankin uppotuttuja, osa uppo-outoja. Kiva, kun olette kaikki olemassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti