(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

perjantai 27. marraskuuta 2009

Torstairaportti


Eilen lähdettiin täyttä häkää käymään kaupungissa, kun häkävaroitin oli hyvässä tarjouksessa... Samalla vietiin muutama kassillinen tavaraa taas kirpparille ja mukaan sieltä ei lähtenyt kuin kirja, pieni kippo, t-paita ja pieni punainen jouluinen liina.
Illan omistin sitten piparkakkutehtaalle. Puolenyön maissa koko talo tuoksui kanelilta, neilikalta, kardemummalta, pomeranssilta, siirapilta ja kaikki mahdolliset tarjottimet olivat täynnä pipareita. Tällä kertaa käytin yhtä ja samaa muottia koko ajan. Sen verran kaulimista siinä kolmetuntisessa oli, että tänä aamuna vatsalihaksissa vielä tuntui...

Muodin huipulla -ohjelman lopussa oli hyvä yllätys, kun Jarno ei sitten tippunutkaan eli tuomarit jujuttivat katsojia ja Jarnoa täpöllä. (Kyseinen suunnittelija on ollut koko ajan suosikkini.) Pientä suukopua moinen aiheutti muissa. Tilanne tiivistyy ja peli kiristyy.
Harper´s Island päättyi myös eilen ja hyvin pysyi paketissa tuo 13-osainen sarja. Parin viimeisen osan käänteitä ei varmaankaan kukaan oikein aavistanut etukäteen. Itse mietin Trishin isän saadessa kattokruunu-giljotiinin päähänsä Henryn hyvyyttä/pahuutta, mutta vain ohikiitävän hetken ajan. Huh.
Eli ehdin minä leipomisen lisäksi myös katsoa sarjoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti