(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Keskiviikon touhua

Varsinainen touhupäivä jo aamusta alkaen... Ensin Mörrien laulattamista Tuulentuvassa ja vähän poikkeuksellisessa tilanteessa, kun talossa oli samalla avoimet ovet ja kiinnostuneita ihmisiä kahvitteli samassa huoneessa ja me vaan laulettiin. Yhtä piiriläistä sitten alkoi jo vähän kiusata puheensorina ja hän ehdotti, että lopetetaan piiri jo vähän aikaisemmin - päätimme Satumaahan ja jätimme sillä kertaa laulamatta Uralin pihlajan ja Muurarin.
Yksi kyläläismies kysyi minulta, miltä tuntuu laulattaa nyt kevyempää musiikkia ja totesin sen olevan vaihtelua virsiin. Tosin - olenhan jo vuosikausia seilannut musiikkityylistä toiseen muutenkin...

Kotona oli kaalikääryleet lämpiminä ja sitten kohta oli lähdettävä päivän toiseen työhön eli kirkkoherranvirastoon tuuramaan Leenaa, joka tuurasi Kirsiä, joka hoiti Nellaa. Kirjoitin muutaman virkatodistuksen, postitin muuttokirjeen, lähetin lapsen rekisteröintipaperit yhdelle äidille, sovin yhden kasteen ja vastailin puhelimeen. Kolmetuntinen meni tosi nopeasti.

Fillarikeli hellii vielä, mutta voi olla, ettei enää kovin pitkään. Seuraavaksi siirrytään omatoimisessa kulkemisessa apostolinkyytiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti