(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

lauantai 21. marraskuuta 2009

Omituisin aamu naismuistiin


Tänä aamuna heräsin puoli viideltä ja saatuani unihiekat pois silmistä ja unenmaun suusta, oli suuntana keittiö ja patonkitaikinan teko. Radio soitteli tosi kaunista klassista taustalla, kun väsäsin juustopatonkeja. Siinä sivussa kävin laittamassa saunan lämpenemään, kun mies viestitti klo 4.49 lähtevänsä töistä.
Kuuden paikkeilla istuttiin aamusaunassa ja todettiin olevamme sopivan hulluja molemmat. Saunan jälkeen oli vuorossa boksilta Top Chefin viimekertainen jakso, jossa nyt selvisi, keitä pääsee finaaliin. Oltiin iloisia, kun Spike sortui pakastekampasimpukoihin, jotka sitten koituivat lopulta hänen turmiokseen... Nyt finaalissa olevat Stephanie, Antonia, Richard ja Lisa ovat kaikki hyviä tyyppejä.
Seuratessamme lihanleikkausta ja -sahausta tulikoetehtävässä nautimme aamukahvia ja -teetä, tuoretta patonkia, leipäjuustoa yms ja lopuksi söimme palat suklaata. (Täysinpalvellut nautti myös konjakin, joka hänelle sallittakoon kaikkien näiden vuosien jälkeen...)
Merkillinen päivä jatkui sitten nukkumaanmenolla. Enemmän ja vähemmän tirsailua aina aamukymmeneen asti. Tosin puolet porukasta oli jo virkeämpi ja oli jo täällä täytellyt sudokuja.

1 kommentti:

  1. Nyt ne kiireet sitten alkaa - on eläkeläisten retkiä ja päivatansseja sun muita..

    VastaaPoista