(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Onnea, Anna!


Maanantaina kävin pienessä, mutta viihtyisässä lankakaupassa (Poppeli, Jyväskylä). Hain täydennystä bambupuikkovarastoon ja ostin myös yhden vyyhdin tiibettiläistä jakkilankaa. Palvelu oli asiantuntevaa, ystävällistä ja rouva Poppeli lupasi, että liikkeessä saan käydä esittämässä omasta-mielestäni-vaikka- kuinka -tyhmiä kysymyksiä... (Minulla kun niitä tahtoo olla.) Kaupan hyllyt hehkuivat ihania värejä, ohuita ja paksuja lankoja, isoja ja pieniä neuleoptioita. Jos saisin iiiison ihan ylimääräisen rahasumman, tietäisin mitä tekisin...

Tänään oli Mörrien viimeinen laulupiiri ennen joulua. Lauluina tietysti joululauluja. Joku toivoi linnusta kertovaa laulua ja arvelimme sen olevan Varpunen jouluaamuna. Joku oli ollut pikkujoulussa ja syönyt paljon joulupuuroa. Soihdut sammuu -laulussa kielsin piiriläisiä hyppäämästä pöydän päälle, vaikka yhdessä säkeistössä puhutaankin moisesta. Lauloimme lumesta kertovia joululauluja ja toivoimme, että se tehoaisi taian tavoin. - Tammikuussa taas jatketaan ja ensimmäisellä kerralla on tietysti päivitettävä Oikean Joulun kuulumiset.

3 kommenttia:

  1. Poppeliin mennessä pitää varata pyyhe mukaan, että voi pyyhkiä suupielet kuolasta, jonka nostattaa ihanaiset langat hehkullaan ;) Tykkään putiikista ja palvelusta kovasti, ja valikoima on laaja. Joko näkyi pingotussettejä?

    VastaaPoista
  2. Pingotussetti ei vielä kuulu sanavarastooni - nyt tiedän vasta bambupuikot ja parit muutkin langat kuin seitsemät veljekset ja nallet... (En siis tiedä, oliko niitä jo ilmestynyt Poppeliin.)

    VastaaPoista
  3. Viimeksi kun kävin niin lupas selvitellä saisko jostain valikoimiinsa, en ole sit käyny sen jälkeen. Secretwoolissa näin, en ole itekään käyttäny tms, mutta alkaa mennä hermo nuppineulasotaan pitsihuivia pingottaessa. Välineurheilua ;) Tässä vielä linkki: http://www.secretwool.com/product_details.php?p=768

    VastaaPoista