(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Työraporttia


Vaihteleva työviikonloppu on siinä vaiheessa, että voi nostaa jalat tiskille/pöydälle.

Eilen olin pappilan salissa kauniinherkässä kastetilaisuudessa, jossa kaksi pientä serkkutyttöä saivat nimet. Pilvi Kristiina ja Noora Lumia Aurora olivat isomummunsa ompelemissa kastemekoissa kuin prinsessat ainakin ja käyttäytyivät kuninkaallisen kiltisti. Minua oli pyydetty laulamaan Mikko Alatalon ja Harri Rinteen Suojelusenkeli ja toteutin toiveen ja huomasin laulun jälkeen kyynelten kimaltevan useammassakin silmäparissa, joten se laulu toimi...

Tänään sitten aamulla oli nuorten messu kirkossa ja Samin bändi huolehti muusta musiikista, mutta alku- ja loppuvirren antoivat minun huolekseni - ja monet aamenet yms. Aika kovilla volyymeilla messua vietiin eteenpäin, mutta so what.
Kauneimpiin joululauluihin kokoonnuttiin sitten vielä Ylä-Kintaudelle Ylämäen koululle. Väkeä oli vähemmän kuin yleensä ja ehkä koko ilmapiiriä voisi luonnehtia apeaksi, kyseleväksi ja odottavaksi. Huomenna nimittäin on kunnanvaltuuston kokous, jossa päätetään kunnan kouluverkon kohtalosta ja siitä, jatkaako Ylämäen (ja Tupamäen) koulu vielä ensi syksynä. Laulamisen lisäksi oli perinteinen huutokauppa, jossa lähetysompelupiirin tuotteita ja leivonnaisia oli kaupan. Sain huudettua itselleni maton (taisi olla jo neljäs matto meidän huushollista tuolta peräisin) ja pari kakkua. Lähetystyö kiittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti