(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

maanantai 8. helmikuuta 2010

After viikonloppu

Viikonloppuun kuului itseaiheutettu ja täysin omaehtoinen kaaos. Paikkana työhuone ja erityisenä kohteena seinällinen Lundian hyllyjä ja sen kaikki tavarat. Ostin säilytyslaatikoita projektia varten ja siitä se sitten alkoi.
Kirpparille vietävää kertyi kolmen ison muovikassillisen verran, roskiin päätyi kaksi vastaavaa, paperinkeräykseen yhtä sun toista silppurin kautta ja ilman, omaan kirpparipöytään (joskus tässä kevään mittaan) iso kasa kirjoja, pelejä ja muuta. Nyt oli Korkea Aika luopua myös vauvanhoitopöydän alaosalipastosta, kun nuorin vauva täyttää kohta 23 vuotta... Lipasto löysi uuden kodin jo tänään iltapäivällä ja muutti Halkokankaalle.

Nyt on ihanaa säilyttää erillisessä muistolaatikossa Kuusiston papan lääkereseptiä, äidin ja isän alakoulutodistuksia, Kaustisen vaarin paria runoa, omaa kastemekkoa ja toisessa muistolaatikossa lasten piirustuksia ja kirjoitelmia, vanhoja kirjeitä ja höpöhöpöjuttuja.

Viikonloppu oli siis tehokas. Tuon lisäksi oli aikaa kutoa pipoa omaan päähän (ja tänä aamuna sain sen sitten valmiiksi). Siivousahkeruus palkittiin lasillisella valkoviiniä ja kuumalla saunalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti