(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

maanantai 22. helmikuuta 2010

Holvipäivä


Tästä päivästä vietin muutaman tunnin holvissa, mutta en suljetun oven takana kuitenkaan! Tehtäväni oli laskea kirkonkirjojen aukeamia. Tein mielenkiintoisen huomion, jonka voin kertoa vaitiolovelvollisuuden kirjoittamattomat ja kirjoitetut rajoitteet huomioiden. 1940- ja 1950-luvuilla kastettujen tyttölapsien nimisuosikki toisena etunimenä oli Marjatta. Ainakin yhden ihan täyskaimankin bongasin, kun oli kastettu Vuokko Marjatta. Ylävitonen vaan kaimalle!

Pääsin myös laulamaan sopraanoa epäviralliseen kvartettiin. Nuotit sain kyllä jo kuukausi sitten, mutta ne ovat olleet ensimmäisiin harjoituksiin asti visusti muovitaskussa odottamassa, joten hieman arastellen lauloin tänään harjoituksissa. Onneksi toinenkin harjoitus on vielä luvassa ennen maaliskuun esiintymistä...

Kaikkien stylistien ohjeiden vastaisesti laitoin tänään päälleni t-paidan, jossa on teksti ´no angel´. Sovittiin muutenkin, että jatkamme omaa pukeutumislinjaamme edelleen - sanokoot asiantuntijat mitä tahansa. Tosin tänään huomasin, että holvissa olisi esiliina ollut tarpeen, kun kirjoista lähtee pölyä, purua ja mitälie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti