(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Asiaa ja ei-niin-asiaa?Eilinen päivä kului melkein totaalisesti reissussa. Ennen aamukuutta lähdettiin kohti Lapuaa. Opistolla kun oli toimistoväen ajankohtaispäivä, jossa kuultiin uuden Kirjuri-järjestelmän aikatauluista, sen vaatimista ja samalla tuomista resursseista seurakunnan virastotyöhön. Kirkkohallituksen Inkeri Kranttila oli erittäin hyvä luennoitsija ja häntä kuunteli mielellään sen kaikkiaan neljä tuntia.
Päivän toinen anti - kutsutaan sitä loppukevennykseksi, sillä sen puolentoista tunnin aikana naurettiin paljon - oli stylisti Virpi Rinta-Nikkolan hersyvä luento. Hän puhui väreistä, joita saa ja sopii käyttää toimistoissa. Hän kertoi vaatteista, joita sopii ja ei sovi käyttää. Eli omassa pukeutumisessani joudun jättämään värejä vähemmälle, hylkäämään tekstilliset t-paidat Avohoidossa, Rajatapaus, Museokamaa, Poistakaa minut hissistä jne. , kilisevät korut ja farkut.
(Tosin farkkuja voi käyttää, jos esimies antaa luvan... Kuule Seppo, voinko...) No, onneksi ne olivat ohjeita ?! Ihan hauska luento, mutta ehkä se pinnallisuus jo hieman häiritsi.
Tullessa poikettiin Tuuriin lankaostoksille. Mukaan lähti yksi oranssi seiskaveikka, yksi valkoinen nallealoevera, neljä harmaata alpakkaa. Muutakin tuli ostettua, mutta kaikki mahtuivat ostoskoriin, joka oli harvinaista tuuriostelua.

Illalla tulin pimeään kotiin. ONNEKSI saan tänään taas seuraa. Toisaalta oli kivaa olla illalla yksinkin, muttamutta se ikäväpahus on jo nyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti