(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

tiistai 2. helmikuuta 2010

Jemina, Lumi, Aamu


Tänä talvena ihmisillä on ollut puhumista. On ollut pakkasta ja tuulta ja lunta enemmän kuin naismuistiin. Missä kaksi tai kolme on ollut koolla, on siellä päivitelty ja päivitetty säätilannetta. Hyvähän se on, ettei tarvitse miettiä puheenaiheita!

Kävin laulattamassa Ikiviuhkoja ja taas kerran mietimme sitä, kuinka monissa kevyen musiikin lauluissa on olemassa hengellinen lataus. Tällä kertaa oli yhtenä lauluna Matti Siitosen ja Vexi Salmen Katso luontoa ja huomaa. (Pieni lainaus: "Katso luontoa ja huomaa, että Luojan luomaa parantaa ei voi.") Hyvin sopisi seurakunnan tilaisuuksissa laulettavaksi - olkoonkin, että joidenkin mielestä edustaisi panteismia ja sehän taas ei sovi ollenkaan... Palataan asiaan.

Eilen illalla nautimme Kotikatsomon Naisia kaupungilla -sarjan kolmannesta osasta. Kaikki neljä avainhenkilöä ovat kuin suoraan elävästä elämästä otettuja. Kaikkihan me tunnemme jonkun naisen, joka yrittää epätoivoisesti olla yhtä nuori kuin tyttärensä. Naisen, joka on ihastunut työkaveriinsa. Naisen, joka on eronnut ja haikailee hieman kuitenkin vanhaan suhteeseen. Naisen, joka joutuu elämään äitinsä tyrannikomennon alla. - Kiitokset, Venla Mäkelä ja Veikko Aaltonen!

1 kommentti: