(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Hups, meni päivä
Eilinen päivä hupsahti tuosta noin vain. Kahdesti kyllä kokkasin - ensimmäisellä kerralla tein kylmäsavulohirippeistä ja perunasipulisekoituspussin puolikkaasta kiusauksen ja sille kaveriksi löytyi tomaatti-mozzarellasalaattia jääkaapista. Päivällistä suunnitellessani minuun iski mieliteko ja tässä iässä (kohta 52) sitä jo uskaltaa noudattaa mielitekoja... Keitin sitten perunoita ja tein pinaatti-kananmunakastiketta. Se se oli. Oli hyvää ja oli hyvää toisenkin ruokailijan mielestä. - Salaattia tietysti lisäksi, kuinkas muuten.

Luin hömpänpuoleista romaania (Rowan Coleman: Sattumalta äidiksi), joka oli hyvin kirjoitettu. Istuin sohvannurkassa ja luin. Istuin keittiössä ja luin. Loput luin sängyssä. Tänä iltana aloitan sitten uuden kirjan.
Illan elokuvana oli Maata meren alla. Hyvä, pienimuotoinen, tunnelmainen, hassu. Marja Packalénilla oli elokuvassa samanlainen raitayöpaita kuin minulla ja siksi pidin varsinkin hänen rooliminästään tosi paljon...

2 kommenttia:

  1. Ihania mielitekoja, täällä samanikäinen melkein samoilla mieliteoilla varustettu nainen ja naisellahan saa olla mielitekoja ja mielen muutoksia =)
    Aurinkoista loppupäivää!
    -päivi-

    VastaaPoista
  2. ...kurkkimassa...ja mukavaksi toteamassa :)

    VastaaPoista