(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

torstai 31. maaliskuuta 2011

Kaiken takana on ruoka


Top Chefin eilinen finaali oli aika kutkuttava. Akseli oli suosikkimme ja olimme/olemme tosi iloisia, kun hän sen tittelin sitten lopulta sai. Ruokaohjelmakilpailut ovat rikastuttaneet meidänkin ruokapöytäämme - ainakin gnoccheja on laitettu muutaman kerran. Elämähän nyt kuitenkin on yhtä kokkaamista! Laitat ruokaa, syöt ja sitten alatkin jo miettiä, mitä seuraavan kerran syötäisiin.
Meillä varataan vuorot ihan huutoäänestyksellä, kun kummallakin on intoa ja tekemisen ja näyttämisen halua... - Eilen miehellä oli vuoro ja meillä oli erittäin hyvää ruokaa: keitettyjä ohrasuurimoita, punajuuri-sipuli-hampunsiemenlisuketta ja paistettua fetaa seesaminsiemenkuorrutteella. Alkuaikojen yhteiselon pussikeittolinjasta ollaan edetty huisi matka!

Eilen olin vaalikoulutusillassa, tänään menen ympäristöpäivään. Huomenna onkin sitten aprillipäivä.

3 kommenttia:

 1. Top Cheffit seurattu täälläkin. Ja muitakin ruokaohjelmia on kiva katsoa, vaikka itse en mikään ruuanlaittaja olekaan.
  Esim. tuollaista teidän eilistä menyytä en ole koskaan syönyt...nam.

  VastaaPoista
 2. Minua nauratti tuo " Laitat ruokaa, syöt ja sitten alatkin jo miettiä, mitä seuraavan kerran syötäisiin" lause.

  Juuri itse tässä työmaalla tokaisin ruokavartin päätteeksi, että onkohan sitä tulossa vanhaksi kun ajattelee enemmän ruokaa kuin seksiä?

  Kirjaston-Heli

  VastaaPoista
 3. wihtori: Ruokaohjelmat on telkkarin parasta antia!

  Heli: Voihan sitä pitää jonkinlaisena mittarina... ;)

  VastaaPoista