(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Huushollipäivitys


Posti toi tänään kaksi kahvilusikkaa. Vähitellen Scandia-kokoelmamme täydentyy ja oman hupinsa asiaan tuo tietysti se, että aterimia tulee bongattua kaikista mahdollisista paikoista ja niitä on hauska huutaa.

Eilen - varsin pitkän, mutta vastaavasti sitten rauhallisen virastopäivän jälkeen - oli kotona rentouttavaa olla, siemailla pari lasillista punaviiniä ja seurata Raikkaan perheen vaiheita. Sitten Gardellin kirjaa muutama sivu ja unten maille. Aamukahdeksalta sisäinen herätyskello pirahti ja uusi päivä alkoi.
Tämän päivän nimesin huushollipäivityspäiväksi. Postimaksukone tulikin jo aamupäivällä päivitettyä, joten nyt on huushollin vuoro.

2 kommenttia:

  1. KIva blogi sulla ja ekaa kertaa eksyin,kun olit käynyt mun blogissa sitä ennen :).Keräätkö tätä sarjaa tai osaatko sanoa siitä jotakin?Kun mieheni kanssa muutimme yhteen,niin häneltä tuli tämän sarjan aterimet,jotka nyt poikani saa kun muuttaa yksin.Onko ne mistä peräsin/kotosin?Onko tietoa?

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa blogiini! :)
    Kerään tätä sarjaa sillä systeemillä, että ostan aina, kun niitä löydän sopivalla hinnalla kirpparilta tai huutonetistä. Sarja on Kaj Franckin Scandia ja peräisin 50-luvulta.

    VastaaPoista