(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Kausia


Ilmoitustaulullani lukee mm. Ethän kangistu kaavoihin. Se toimii elämässäni mottona ja mantrana, vaikka en sitä jatkuvasti kävisikään lukemassa taululta. Monessa asiassa on pakko olla kaavoja, mutta niistäkin voi tehdä joustavammat ja joskus ne voi kokonaan unohtaa ja tehdä ihan vapaalla kädellä. Suosittelen.

Eilen illalla totesin, että viinirypäleet on nyt Se Juttu. Olen hedelmäihminen, jolla on yleensä aina joku kausi päällä. Ihmettelen, ettei esikoinen ollut väriltään oranssi, sillä söin odotusaikana mielettömiä määriä mandariineja. Ihmettelen, ettei kuopuksella ollut siemenkotaa, sillä söin odotusaikana tositosipaljon omenia. Se menee varmaankin suvussa, sillä äitini oli syönyt esikoista odottaessaan konttikaupalla appelsiineja ...
Hedelmäkaudet vaihtelevat. Vuoteen mahtuu viinirypälekausi, mandariinikausi, nektariinikausi, omenakausi, appelsiinikausi. Tomaattikausi on sitten oman messunsa arvoinen.

4 kommenttia:

 1. Kyllä välillä pitää vanhoja rutiinejansa vähän ravistella. Minä nukun yleensä tosi myöhään, mutta välillä laitan kellon soimaan jo aikaisin aamulla. Tuntuu , että päivästä tulee ihan erilainen jo pelkän heräämisajan vaihtamisella. Onhan se vaihtelua jo sekin :)

  VastaaPoista
 2. Rutiinit on tehty rikottaviksi! :))

  VastaaPoista
 3. Minäkin nautin hedelmät kausittain, tosin vaihtelen aika harvojen lajikkeiden välillä. Mutta vinirypälekausi, mandariinikausi, omenakausi ja mandariinikausi toistuvat joka vuosi :)

  VastaaPoista
 4. En ole siis yksin näine hedelmäkausineni...

  VastaaPoista