torstai 17. maaliskuuta 2011
Jäätelöpäivä
Eilen lusikoitiin purkista viimeiset kuusenkerkkäsiirapit jälkiruokajäätelön niskaan. Jonakin päivänä on aika keittää uutta, sillä pakastimessa odottaa pari pussillista kerkkiä. Siirapissa maistuu hienoisesti pihka, mutta minä maistan siinä myös kevään ja kesän. - Jäätelö oli kyllä pettymys, kun ostimme skaupan omaa merkkiä tällä kertaa. Ravintosisältö poikkeaa hieman taatusta merkistä ja valmistusmaa samaten. Maku oli jotenkin vesisempi ja kevyempi, joten taisi jäädä ensimmäiseksi ja ainoaksi paketiksi...
Blogini on kohta kaksivuotias ja on mukava huomata, että vähitellen kommentteja tulee juttujen jatkeeksi. En tätä pelkästään päiväkirjaksi tarkoittanutkaan!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mitä sokeria käytät kerkkäsiirapin kettämisessä?
VastaaPoistaIhan tavallista sokeria, mutta hieman laitoin viimeksi vaniljasokeria lisäksi. Tekisi mieli kokeilla vaikkapa muscovadosokerista, mutta se on aika paljon hintavampaa...
VastaaPoistaLurppa lähettää Vallelle terveisiä. Uusi sukulainen on taas löytynyt:
VastaaPoistahttp://blogikissat.com/ling-ling/
Valle haukahti innoissaan! Kävin katsomassa tuon sukulaisen kuvan ja samoja serkkuja taitaa olla...
VastaaPoistaMietin, että pitäisikö Lurpalle luoda oma tunniste blogiin. Hauskaa tämä serkkujen metsästys.
VastaaPoista