(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

torstai 17. maaliskuuta 2011

Jäätelöpäivä



Eilen lusikoitiin purkista viimeiset kuusenkerkkäsiirapit jälkiruokajäätelön niskaan. Jonakin päivänä on aika keittää uutta, sillä pakastimessa odottaa pari pussillista kerkkiä. Siirapissa maistuu hienoisesti pihka, mutta minä maistan siinä myös kevään ja kesän. - Jäätelö oli kyllä pettymys, kun ostimme skaupan omaa merkkiä tällä kertaa. Ravintosisältö poikkeaa hieman taatusta merkistä ja valmistusmaa samaten. Maku oli jotenkin vesisempi ja kevyempi, joten taisi jäädä ensimmäiseksi ja ainoaksi paketiksi...

Blogini on kohta kaksivuotias ja on mukava huomata, että vähitellen kommentteja tulee juttujen jatkeeksi. En tätä pelkästään päiväkirjaksi tarkoittanutkaan!

5 kommenttia:

  1. Mitä sokeria käytät kerkkäsiirapin kettämisessä?

    VastaaPoista
  2. Ihan tavallista sokeria, mutta hieman laitoin viimeksi vaniljasokeria lisäksi. Tekisi mieli kokeilla vaikkapa muscovadosokerista, mutta se on aika paljon hintavampaa...

    VastaaPoista
  3. Lurppa lähettää Vallelle terveisiä. Uusi sukulainen on taas löytynyt:
    http://blogikissat.com/ling-ling/

    VastaaPoista
  4. Valle haukahti innoissaan! Kävin katsomassa tuon sukulaisen kuvan ja samoja serkkuja taitaa olla...

    VastaaPoista
  5. Mietin, että pitäisikö Lurpalle luoda oma tunniste blogiin. Hauskaa tämä serkkujen metsästys.

    VastaaPoista