(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Kookoskokeilu



Eilen kokkasin taas uudenlaista ruokaa... Kaikki lähti tofusta, joka oli pääraaka-aine, se pääsi ensin pannulle paistumaan, sitten seuraksi meni purjosipulia ja punasipulia ja yksi tomaatti. Päässä raksutti... No, sitten avasin kookosmaitopurkin ja kaadoin sen muiden ainesten sekaan. Mausteeksi currya ja vähän suolaa. Vaalealla Maizenalla sakeutin ja sitten kastike saikin hautua kvinoankeiton ajan. Kvinoa on itsessään aika aneemisen näköistä, joten lisään siihen aina jotakin väriläiskää - tällä kertaa se oli yrttisilppua pakastimesta. (Meillä on toinen yrttisilppupurkki nyt menossa ja neljä purkkia laitettiin kesällä&syksyllä pakastimeen.) - Ruoka oli hyvää!

Hyvä ruoka, hyvä elokuva (Loma Roomassa), hyvä punaviini ja hyvä seura. Lähes täydellisen päivän ainekset...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti