(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

tiistai 25. tammikuuta 2011

Pieni asia, iso asia


Vaihe I


Onnistumisen tunteet on aina upeita. Eilen koin sen, kun osasin kutoa lapasiin peukalot. Pieni asia ehkä ihmiskunnalle, mutta minulle iiiiiso! Kahdet lapaset tuli siis eilen kudottua ihkavalmiiksi. - Ja kun pakko (?) oli heti jotakin uutta aloittaa, oli vuorossa joogasukat. Saa nähdä, teenkö palmikoilla vaiko ilman... (Uusimmassa Novita-lehdessä oli ohjeet.)

Tiistaiaamu on alkanut yöpaitailulla ja lumitöillä. Mies hoitaa tuon jälkimmäisen. Mietin, pitäisikö minun tuntea huonoa omaatuntoa. En kuitenkaan aio tuntea. Minä teen sitten vuorostani enemmän tupatöitä taas päivän mittaan...

5 kommenttia:

 1. Mitä/kenen lankaa nuo kaksi etualalla olevaa kirjavaa on? Tuommosen missä on keltasta, punasta, sinistä, oranssia, lilaa... Tahtoo!

  VastaaPoista
 2. Novitan Puro Batik on varmaankin tuo lanka, mitä tarkoitat.Puuvillalangan tyyppinen, mutta akryylilankaa. Kudoin itselleni monivärisen kapean luiruhuivin viime kevääksi ja kolme kerää näkyy sitä vielä olevan.

  VastaaPoista
 3. Juu, googlella näyttää, että puhumme samasta kerästä. Harmi etten tuota ostanut kun myynnissä oli! Varmasti olen sitä hiplaillut kaupassa. :)

  VastaaPoista
 4. Mää? Varmaan kerän tai pari. Sen verran, että sukat/huivin/tumput/tms saa. :)

  VastaaPoista