(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Ruokaohjelmia

Vaihe II


Television anti on nykyään melkein pelkkiä ruokaohjelmia - yksi tällä viikolla alkanut sarja meillä jo skipattiin, mutta ihan riittävästi niitä kyllä on. Aina joskus sieltä napataan ideoita, joita sitten hyödynnetään. Ainakin gnoccheja on tehty parikin kertaa. Eli ei siis pelkkää töllöttämistä, vaan myös opiskelua...
Muistuu mieleen taannoinen Teijan keittiö -sarja, jonka mukaan meillä kokattiin ainakin Aku Ahjolinnan fetakolmioita, Hannu Huuskan lihapullia, Arthur Fuhrmannin maksaa ja Raimo Piltzin porsaankyljyksiä. Ohjeet on vieläkin, kun olen jostakin haalinut nuo Teijan keittokirjat keittiön kirjahyllyyn. Akun ruokaa nyt voisi vieläkin tehdä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti