(Keski-ikäisen naisen mahdollisimman-epäitsekästä-elämää siinä vaiheessa, kun on aikaa omille ajatuksille ja asioille.)

torstai 20. elokuuta 2009

Sitä sun tätä

Tämä päivä on ollut hiljaiseloa aina iltapäivään asti, jolloin mies tuli töistä. Hiljaiselo tarkoittanee tässä blogissa ihan vaan olemista, lueskelemista - tosin aamulla spinnasin tunnin verran Kettlerillä ja sen jälkeen kävin mieluusti suihkussa. Lounas löytyi jääkaapista, kun eilistä bataatti-kesäkurpitsa-sipuli-purjo-paprikapaistosta oli jäänyt juuri sopiva sinkkuannos lämmitettäväksi. Paistoksen lisäksi jääkaapista löytyi myös feta-tomaatti-sipulisalaattia. Eli ei ollut mitään syytä laistaa lounasta, kun se oli valmiina... Jälkiruokana iso vihreä mukillinen vihreää teetä ja eilinen Diili boxilta.

Valokuvatorstain aiheen kävin aamulla katsomassa, mutta sateenkaari ei oikein nyt puhutellut. Aika vaikea aihe, jos sen ottaa ihan konkreettisesti. Yksi mahdollisuus olisi tietysti kuvata S-ryhmän hyllyistä löytyviä edullisia Rainbow-tuotteita. Ja seksuaalivähemmistön kuvaaminen olisi toinen mahdollisuus. Jälkimmäinen vaatii hienovaraisuutta, joten jätän tällä kertaa.

Oma otos tälle päivälle on aika makea. Purkki on joskus löytynyt joltakin kirpparireissulta ja oletettavasti kuopuksen, mutta on sitten jäänyt tänne kotikotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti